Na dergo email: Info@lagjjailiria.com


049 85 99 99

Banesa

Objekti Banesor 2B+P+1 2 , ofron apartmane komfore me sipër faqetë ndryshme të pështatshme për çdo familje. Objekti banesor ka dy nivele bodrumi me garazhe nëntokësore, si dhe parkingje te jashtme. Objekti është I projektuar me dy ashensor, për 8 dhe 15 persona. Me ndriçim të mjaftueshëm, hapësira gjelberimi dhe rekreacioni.