Send us a email: [email protected]


049 85 99 99

Gallery – Neighborhood iliria

Kompleksi afarist dhe i banimit Iliria, gjendet në pjesën veriore të qytetit të Ferizajt, dhe shtrihet në një sipërfaqe prej 8 ha. Ajo që e bënë të veçantë këtë vendbanim, është fakti se gjendet në brendësi të qytetit, while offering the luxury of peace and considerable green spaces. Investitorët janë përkujdesur, që vendbanimi t’i plotësoj standardet më luksoze të banimit për banorët e lagjes Iliria.

The concept of neighborhood is based on different models of the prestigious neighborhoods in Switzerland, Germany, Monaco, Italy and other European countries. Neighborhood significant addition to the green spaces of the complex features playgrounds, pedestrian promenade, longitudinal park that has a linear extension, kindergarten, local polyclinic and special medical believers.
Illyria complex has an easy access and close by 300 until 900 meters of the following locations: Firefighters, Hospital, Police, Vehicle Registration Centre, Pristina-Skopje highway, Ferizaj highway- Prizren, Shkollën fillore” Ganimete Tërbeshi”, Bill Clinton sports hall etc..